Katsottiin Triplaa. Sketsisssä oli Armi ja Danny, taustatanssijat, joiden puseroissa oli kirjaimet D ja A.

Ulvon naurusta.

Avasin Youtuben ja etsin Armin ja Dannyn alkuperäisvideon. Klikkasin väärin, Tahdon olla sulle hyvin hellä -biisin esitys olikin live.

Ei se tämä ole, tämä ei ole tarpeeksi mauton.

Voiko tuon mauttomampaa edes olla, tuumasi Jii.

Oikea viedeo löytyi. Laulu oli englanniksi. Painotin 2000-luvun lapselle, että tämä ei ole sketsi, tämä on ihan oikeasi ihan vakavalla naamalla tehty, täysin tosissaan, ilmeisesti kansainväliseen levitykseen, koska lauletaan englanniksi. Kyllähän se vetää tyrmisyksestä hiljaiseksi tämän vuosituhannen kasvatin, kun katsoo vakavalla naamalla tehtyä musiikkivideota vuodelta 1978.

https://www.youtube.com/watch?v=GMdL7SP1s0U

 

Sen jälkeen opettelimme kaikki kolme diskotanssin Oikeoppiset askeleet.

https://www.youtube.com/watch?v=VakjZqso8Ik

Ja kyllähän tuossa jalat menee ihan solmuun ja takapotkulla  saa aikaa mustelmia muiden tanssijoiden kinttuihin tai  kotiolohuoneessa vähintään kristallivaasit alahyllyiltä nurin.

Muistan kyllä, miten diskotanssiminen oli Todella Vaikeaa tuolloin -70-luvulla, tai -70-luvun loppupuolella, jolloin limudiskoissa sain alkaa käydä. Oli jonkinlainen oikeanlainen kaava, jonka mukaan täytyi tanssia. Kädet näin, jalat noin. Minä tanssin väärin, en osannut, ja lopulta päädyin tilanteeseen, etten tanssi ollenkaan. Kunnes aukesi armas 2000-luku ja tanssimisen rajat kaatuivat. Senkus heilut, kuten itse parhaiten tykkäät.