Imuroin. Sen jälkeen keittiöön, kuorin perunoita kattilaan perunamuussia varten, vaikka joku keittokirjan tehnyt nuori nainen, trendikäs tv-kokki, onkin sitä mieltä, ettei nykyajan perheisssä enää lapsille tehdä mitään pottumuusseja tai keitellä kuoriperunoita, vaan valmistetaan onnellisesti hymyillen marimekon essut edessä Koko Perheen voimin, Lapset Kokkaamisen Mukaanottaen tyyliin avokadotahnaa, itse kasvatetuista yrteistä, luomuherneistä ja soijareouheesta raakaruokaa tai veivataan pastakoneen kautta vehnäjauhot pöllyten itsetehtyä tuorepastaa.

Elävänä muinaisjäänteenä tiskialtaalla pottuja kuoriessa alkoi kuulua jostain takavasemmalta kovaäänistä surinaa.

Naapurihuoneistossa tehdään remonttia. Ei, ei sieltä. Pihalla on trimmeri käynnissä. Naapuritaloyhtiön pihalla, koska ääni tulee sieltä päin. Miksi he sitten hurraavat trimmerin kanssa meidän makuuhuoneen ikkunoiden alla? Ja eikö se lopu koskaa?

Potut kattilaan ja Oma Aika tietokoneella.... ääni tuli jostain makuuhuoneen suunnalta, nurkasta. Ääntä kohti siis.

Metelin aieheuttaja löytyi sängynaluslaatikosta, jossa on Jiin pikkuautoja. Joukossa oli yksi pattereilla käyvä auto, joka oli mennyt päälle imuroitaessa, laatikkoa siirtäessäni. Hetken kesti ennenkuin löytyi se pienen pieni nappula, mitä siirtämällä auton sai pois päältä ja metelin vaikenemaan.

Mutta kylläpä lähti melkoinen meteli yhdestä pienestä muoviautosta!