Tänä kesänä otin paljonlaisesti lomaa. Kiitos esimiehelle, että antoi mahdollisuuden siihen. Olen käyttänyt pois monen vuoden takaiset säästövapaani plus tietenkin kertyneitä kesälomaoikeuksiani.Taisin tästä jo mainitakin aiemmassa postauksessani.

Kesäloma alkaa vedellä viimeistä viikkoaan. Elokuussa olisi töihin paluu. Jii menee leirille elokuun alun viikolla, mutta Pirpanan tilanne on edelleen hieman avoin. Alustavasti oli puhetta, että hän menee Pepin isovanhemmille yhdessä Pepin kanssa. Mutta siitä ei ole nyt kesän aikana enempää puhuttu. Jos tuo ei onnistukaan, niin sitten otan tytön mukaan töihin. Onneksi se on mahdollista. Onneksi on rauhallisempi lapsi. Tosin, toimistohuoneen nurkassa koko päivä on tylsä rauhallisemmallekin lapselle... Elokuusta aloitan myös osa-aikaisena, joten työpäivistä ei kovin pitkiä tule.

Loma on mennyt lasten kanssa kotona ja pikku reissuja tehden, mökkillä ja leirintäalueellakin. Sateisesta kesästä huolimatta on aika minun mielestä mennyt ihan kivasti ja aina on löytynyt tekemistä. No, Pirpana kyselee jo koulun alkamista. Hieman siis on tylsää ja kavereita kaivattaisi. Vaikka Peppi tässä on lähes viikottain ollutkin kyläilemässä, on Pirpana kovin ikävöinyt Magdaleenaa. Ovathan tytöt olleet kavereita ihan 4-vuotiaasta lähtien. Historia on pidempi kuin Pepin  kanssa, kun se on alkanut jo ryhmäperhepäiväkodin hiekkalaatikolta.